Cover van boek Het uurwerkmysterie
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Condor | 2024 | 281 pagina's
ISBN: 9789464530896

Het uurwerkmysterie

De vader van Isaac is verantwoordelijk voor de klokken van Big Ben in Londen. Op de avond dat de klokken een uur terug moeten gezet worden, mag Isaac met hem mee. Maar tijdens die klus verdwijnt Isaacs vader. Het is een mysterie hoe hij zonder gezien te worden uit de toren is geraakt. De politie vindt geen aanwijzingen. Dus start Isaac een eigen onderzoek. Hij krijgt hulp van Hattie, die een geheime doorgang kent naar de toren. Alles lijkt te maken te hebben met een nieuwe wet die moet gestemd worden: de Nieuwe-Tijdwet. Niet alleen Isaac en zijn vader maar de hele wereld is in gevaar. Het wordt dan ook een spannende zoektocht boordevol tijdmysteries. 

Lees een stukje

Brommend klauterde Isaac achter haar aan de spekgladde helling op. Zijn trui werd helemaal doorweekt en koud door de natgeregende dakpannen. Boven hem ging Hattie schrijlings op de nok van het dak zitten: ze bewoog zich vol zelfvertrouwen, als een turnster. Ze stak haar hand uit om hem op te trekken, zodat hij naast haar kon gaan zitten. 
'Nou?' vroeg hij terwijl hij hijgend voor haar op de nok balanceerde. 'Wat wil je me laten zien?'
'Dat.' Ze knikte omhoog naar de indrukwekkende toren van Big Ben. 'Hier zat ik gisteravond ook. Toen je vader verdween.'
'En?'
Hattie haalde diep adem. 'Volgens mij is je vader ontvoerd, Isaac. En ik heb de man gezien die het heeft gedaan.'
 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren