Cover van boek Het monster van Loch Ness en meer dan 100 andere mysteries
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Unieboek/Het Spectrum | 2023 | 95 pagina's
ISBN: 9789000390069

Het monster van Loch Ness en meer dan 100 andere mysteries

Bestaat het monster van Loch Ness echt? Raken er echt meer vliegtuigen en schepen in de problemen in de Bermudadriehoek en hoe zou dat komen? Is het verhaal van Dracula een feit of een verzinsel? Hoe is het de Inca’s gelukt om een stad op een bergtop te bouwen?
Van mysterieuze verdwijningen tot UFO's, van geesten en spoken tot onverklaarbare objecten, na het lezen van dit boek weet je er alles over. 

Dit boek pluist op basis van wetenschappelijk onderzoek meer dan honderd mysteries uit. Voor sommige verhalen is er bewijs dat ze echt zijn, voor andere verhalen tasten we nog in het duister en nog andere blijken fake news. Elke mysterie wordt helder beschreven in korte stukken tekst. De donkere illustraties maken het boek nog mysterieuzer.

Lees een stukje

In de afgelopen honderd jaar heeft de bevolking van Yoro ieder jaar de Vissenregen gevierd, en nog steeds liggen er na een regenstorm een heleboel vissen op straat te spartelen. En dat gebeurt niet alleen in Yoro. Overal komen verhalen vandaan over vissen die uit de lucht vallen, van het oude Griekenland tot Australië. 
Is het dan wel een wonder? 

 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Edouard
06/05/2024
5

Heel leuk

Wat vind JIJ?

Aantal sterren