Cover van boek Het meisje dat kon vliegen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Leopold | 2021 | 239 pagina's
ISBN: 9789025880842

Het meisje dat kon vliegen

Als jij een superkracht zou mogen kiezen, welke zou dat zijn?
Sinds haar geboorte kan Piper McCloud vliegen. Fantastisch toch? In het kleine dorp Lowland County gruwt men echter van alles wat niet ‘normaal’ is. Piper wordt weggehouden van school en groeit liefdevol maar eenzaam op. Tot de dag dat ze opgehaald wordt door directeur Letitia Hellion. Piper verhuist naar het Instituut voor Gespecialiseerde Hulp aan Bijzondere Kinderen. Wat een kans! Eindelijk kan ze haar vliegkunst verfijnen en vrienden maken. Bijzondere vrienden. Behalve Conrad dan. Die vertrouwt ze niet.
Snel wordt duidelijk dat er wel meer onbetrouwbare dingen gebeuren in het Instituut. De auteur zet je vaak op het verkeerde been. 

Houd het hoofd koel en zet je schrap voor een spannende zoektocht waar vrienden vijanden blijken te zijn en waar vijanden - misschien -  vrienden worden? 

 

Lees een stukje

Ze dacht even diep na en probeerde het nog eens. 'Mijn ma heeft me verteld dat iets wat je gemakkelijk krijgt, niet de moeite waard is om te hebben. Ze heeft me verteld dat elke weg die ik bewandel een prijs heeft. Maar wat ze me niet heeft verteld en wat ik heb geleerd sinds ik hier ben, is dat als je niet zelf de weg kiest die je wilt bewandelen, vroeg of laat iemand anders de keuze voor je maakt.'

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.5
3.5/5 2 stemmen
Roos
28/03/2024
0

Het ziet er een fijn boek uit.

Turnmeisje
03/01/2024
3

Lijkt me een leuk boek 🙂

IBrushMyTeetOnYT
03/10/2023
4

idk man tof boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren