Cover van boek Het lied uit de verte
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2017 | 206 pagina's
ISBN: 9789044829679

Het lied uit de verte

Frank is op zoek naar haar kat. Wanneer ze affiches ophangt in het park, loopt ze pestkop Neil tegen het lijf. Hij maakt Frank belachelijk en gooit haar tas tussen de brandnetels. Nicholas, het buitenbeentje van de klas, heeft alles gezien en biedt zijn hulp aan. Maar echt blij is Frank daar niet mee. Ze weet zeker dat iedereen op school haar zal uitlachen als bekend wordt dat ze met Nicholas omgaat.
Toch gaat Frank geregeld langs bij Nicholas. Ze wil meer weten over de aanlokkelijke muziek in huis. De klanken vullen haar hoofd en bezorgen haar een warm gevoel. Maar waar komt die muziek vandaan? Frank ontdekt een bijzonder geheim.

Lees een stukje

‘Ik heb alles gezien,’ zei Nicholas langzaam. ‘Gaat het een beetje?’ Zijn stem klonk alsof daaronder laag en gestaag een motor bromde. Ze geneerde zich dat ze daar alleen met hem stond. Ze was bang dat iemand hen zag. Dat iemand zou denken dat ze vrienden waren. Dan had ze geen leven meer.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Karin Moustafa
17/01/2024
0

Ik vond het leuk en ook heel spannend, maar voor mij was het ook soms een beetje saai omdat sommige teksten te lang waren. Ik geef dit boek een 9/10. Ik hoop dat er een tweede boek komt.

 

Idriss
07/06/2023
5

Super cool boek!!

07/06/2023
5

😍

Wat vind JIJ?

Aantal sterren