Cover van boek Het grote voorleesboek over verdwenen sokken (zes linker- en vier rechtersokken)
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Volt | 2020 | 158 pagina's
ISBN: 9789021423623
Dit boek staat in de lijst Voorleesweek 2021

Het grote voorleesboek over verdwenen sokken (zes linker- en vier rechtersokken)

Zes linker- en vier rechtersokken hebben de benen genomen uit de wasmachine van Bee’s moeder. Wat is hun overkomen nadat ze zich uit de voeten hebben gemaakt? Lees hoe een grijze sok een muizenmoeder wordt, hoe een zwarte sok het tot filmster schopt en een rode sok de prijs van mooiste roos wint.
Tien fantasierijke, grappige (voorlees)verhalen met kleurrijke, springerige tekeningen van wonderbaarlijk heldhaftige sokken. Welke avonturen zouden jouw alleenlopende sokken beleven?

Lees een stukje

Laten we terugkeren naar de mand met vuile was. Daar, in die kleurrijke hoop kleren, tussen de roze jurkjes van de kleine Bee, de blauwe slipjes van mama en de groene hemden van papa, lag een grijs sokje, opgerold als een bolletje. Ze voelde zich al lang een buitenbeentje in die kleurrijke wereld. Van haar tweelingzusje, waarin Bee tijdens de vakantie een groot gat had gemaakt, had mama een lappenmuis gemaakt. Bee was dol op haar lappenmuis en nam hem overal mee naartoe. Ze had geen flauw idee dat er daardoor op hetzelfde moment iemand wegkwijnde van eenzaamheid.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren