Cover van boek Het geweldige grote mensenboek : een handboek voor kinderen : waarom grote mensen nooit meer buitenspelen, zeuren dat jij je groente moet eten en zelf chips pakken als jij in bed ligt
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Lannoo | 2023 | 237 pagina's
ISBN: 9789401486040

Het geweldige grote mensenboek : een handboek voor kinderen : waarom grote mensen nooit meer buitenspelen, zeuren dat jij je groente moet eten en zelf chips pakken als jij in bed ligt

Vraag jij je ook soms af wat er in het hoofd omgaat van Grote Mensen? Ze gaan nooit eens lekker buiten spelen. Ze kijken te veel op hun gsm en zeuren wel over jouw schermtijd?! Dat voelt erg oneerlijk!

In dit boek lees je hoe je met Grote Mensen kunt omgaan. Er zijn vier delen in het boek: 'zo zien ze eruit,' 'dit doen ze elke dag', 'zo voelen ze zich' en 'hier denken ze aan'. Elk hoofdstuk geef je meer inzicht in wat er gebeurt in het leven en het hoofd van Grote Mensen. Zo leer je beter begrijpen waarom Grote Mensen doen wat ze doen en zeggen wat ze zeggen. En misschien vind je hier en daar wel een tip om hen precies te laten doen wat jij wil.

Lees een stukje

Het is heel normaal dat Grote Mensen soms ruziemaken. Veel onderzoekers denken dat het zelfs gezond is: je kunt beter iets uitspreken waar je mee zit dan het niet zeggen en stiekem boos of teleurgesteld blijven. Een ruzie kan over van alles gaan. Misschien heeft het Grote Mens net een pechdag waarop alles mis lijkt te gaan, en dan doet een vriend ook nog eens onaardig tegen hem of haar. Dan kan het dat ze boos worden op elkaar en elkaar bijvoorbeeld even niet willen zien, of juist een stevig gesprek voeren waarin ze vertellen wat hen dwarszit. Soms zit het Grote Mens fout en zegt hij sorry, soms biedt de ander excuses aan. En soms zat er niemand fout, maar zijn Grote Mensen het gewoon echt niet met elkaar eens.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren