Cover van boek Het geheim van de tuin
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Gottmer | 2020 | 95 pagina's
ISBN: 9789025773625

Het geheim van de tuin

Wist je dat je van aspergeschillen een heerlijke bouillon kunt trekken? Vraag het maar aan George. Met een minimum aan ingrediënten tovert deze jonge kok verrassende maaltijden op tafel. Eigenlijk is het niet eens zo moeilijk. Behalve als je een kookwedstrijd wilt winnen en jaloerse topkoks roet in het eten gooien. George moet dringend iets verzinnen. Hij verzamelt pittige kruiden en eetbare bloemen in een pas aangelegde moestuin. Zal het George tijdig lukken zijn gerechten op smaak te brengen?

Dit is een kookleesboek voor avontuurlijke koks en tuiniers. Proef van een spannende kookrace, ga op bezoek in een prachtig geïllustreerde moestuin en experimenteer met geheime groenterecepten. Niemand minder dan de sterrenchef van het Rijksmuseum heeft ze voor je bedacht!

Lees een stukje

Nu weten de andere koks zeker dat hij niet kan winnen. Hun gerechten zijn stuk voor stuk veel spectaculairder. Een salade met ei! En dan nog met zoiets armzaligs als zeewier. Dat wint het nooit van hun op de huid gebakken zwaardvis met coquilles of tarbot met kreeftensaus en garnalen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
16/11/2022
5

het is leuk

Wat vind JIJ?

Aantal sterren