Cover van boek Het bosboek
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
M-Books | 2017 | 167 pagina's
ISBN: 9789022333853

Het bosboek

'Is een boom altijd dood als er een zwam op groeit?'
'Hoe hou ik alle KBV (oftewel kleine bruine vogeltjes) uit elkaar?'
'Boswandelingen zijn saahaai...'
Of je nu van een boswandeling houdt of niet, dat maakt niet uit. Wedden dat het met dit boek, en een zoektocht naar braakballen en wriemeldiertjes, sowieso fun wordt?

De prenten, mooi en duidelijk, en de korte uitleg geven gewoon zin om nu meteen op ontdekkingstocht te gaan. Naar de sporen van een eekhoorn, of naar zoveel mogelijk vieze dingen.... Plezier verzekerd!

Lees een stukje

Draai een losliggende boomstronk voorzichtig om. Kijk naar de onderkant en op de bodem eronder: zie je de kriebelbeestjes zitten (of beter: gillend wegrennen ;-))? Leg de boomstronk na je onderzoek altijd zorgvuldig terug waar je hem vond.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.5
3.5/5 6 stemmen
Adriano Do Carmo Santos
09/01/2022
5

Ik vind het een heel goed boek en heb veel bijgeleerd. Op de tekeningen was ook goed zichtbaar wat het was. De uitleg was duidelijk. En met de gegeven informatie kon je zelf alles vinden. En ik vond het ook leuke tips... Het is gewoon zeker de moeite waard!!!

Milan Decleer
07/01/2022
4

Een erg interessant boek. Het was  moeilijk om dingen te onthouden doordat het niet samengevat is in een verhaal. Er staan ook leuke ideeën voor boswandelingen in. De weetjes zijn heel interessant als je gaat wandelen in het bos. Er stonden voor mij wel soms moeilijke woorden in het boek maar het was heel leuk! Er staan ook heel erg handige tips in het boek zoals: Wat je moet doen als je in een bos zit en het bliksemt enzovoort...

 

 

 

 

casper storme
19/03/2021
5

super cool boek !!!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren