Cover van boek Het beest met de kracht van tien paarden
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh-Sijthoff | 2019 | 165 pagina's
ISBN: 9789024587346
Dit boek staat in de lijst Mythen en legenden

Het beest met de kracht van tien paarden

Theseus weet het zeker: hij wil één van de 14 jongeren zijn die als offer in het labyrint van koning Minos worden opgesloten. Theseus en zijn makkers hebben één duidelijke opdracht: de minotaurus verslaan. Het alternatief? Verslonden worden door het beest.

Trek mee op avontuur met Theseus, geniet van het spannende verhaal en ontdek wie als sterkste het labyrint verlaat! 

Lees een stukje

Mak wond er geen doekjes om. Met de fakkel hoog boven zijn hoofd liep hij van skelet naar skelet en zei: 'Maak kennis met onze voorgangers.'
Wij keken hen aan. Hun lege oogkassen staarden terug. ('Denken jullie heus dat je het gaat redden? Dat dachten wij ook. Wij waren ook slim, sterk of snel. En kijk ons nu eens...')

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.25
Rozemarijn
27/11/2021
5

Een ideaal boek voor een 5de klasser in de Steinerschool. Je maakt kennis met diverse goden, uit de Griekse mythologie, en je wordt als lezer op sleeptouw meegenomen in het labyrinth van Ariadne. Voorgelezen aan mijn dochter, en zij leest het nu nog eens zelf. Heerlijk boek, zeker om cadeau te doen. Mocht dit ook in voorleesversie op luister-cd bestaan, dan kocht ik het ook voor tragere en moeilijker lezertjes in de klas, zodat zij het kunnen beluisteren zoveel ze willen. Dit boek beklijft!?

Wat vind JIJ?

Aantal sterren