Cover van boek Hero en de wereldstoppers
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Veltman | 2015 | 335 pagina's
ISBN: 9789048312023

Hero en de wereldstoppers

Hero weet niet wat hem overkomt. Plots stopt alles om hem heen, alleen hijzelf kan nog bewegen. Even later is het weer voorbij. Maar dan gebeurt het weer. Deze keer let Hero goed op. Hij bedenkt allerlei fijne plannetjes om uit te voeren tijdens zo’n stop. Tot hij ontdekt dat er toch nog iets beweegt als de wereld stopt: een bende gruwelijke monsters. Gelukkig ontmoet hij nog andere ‘pauzelopers’ zodat ze samen de wereld kunnen redden.
Een spannend en tegelijk erg grappig verhaal.

Lees een stukje

Wat als de wereld nou nooit meer verdergaat? vroeg hij zich af, helemaal alleen in de stilte. Wat als deze les over bodemerosie voor altijd en eeuwig duurt?
Hij zag dat zijn handen trilden. Zo langzamerhand kon hij ook wel huilen. Als de wereld nooit meer verderging, dan was hij de enige jongen in heel Dufling die zich nog kon bewegen. Met wie moest hij dan spelen? Kon hij dan ooit nog met zijn moeder praten? Wat als zij ook stilstond? Wie moest er dan puree met worst voor hem maken? Wie zou hem dan geld geven voor Smikkelrepen? En wacht... erger nog... wat als dit het einde van de wereld was?

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
aagje
17/10/2019
0

IK HEB DIT BOEK GELEZEN EN HET IS ALLEMAAL WAAR VAN WAT ZE VERTELLEN

Wat vind JIJ?

Aantal sterren