Cover van boek Goeie Ouwe George
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Hoogland & Van Klaveren | 2019 | 130 pagina's
ISBN: 9789089673084

Goeie Ouwe George

Een hond in huis nemen lijkt en is een hele klus! Daar denk je eerst goed over na. In dit boek zijn de rollen omgekeerd. George de hond koos de familie Appeltje uit omdat hij voor hén gaat zorgen. Daar is immers hulp nodig! Zeker nu mama Appeltje heeft beslist yogalessen te nemen. Er heerst complete chaos in huis. Kan een hond het gezin dan wel redden? George pakt het slim aan met een stevig stappenplan.

Het boek leest als een trein en is bovenal erg grappig! Ben je dus op zoek naar een vlot boek met humor, kies dan voor die Goeie ouwe George!

Lees een stukje

Schoenen leken willekeurig door het huis te dwalen en doken op de meest onverwachte plaatsen op: op de achterbank van de auto, in de onderste la van pa Appeltjes bureau, of in de bezemkast. Sleutels zwierven zakken uit om voorgoed te verdwijnen. Het huishouden van de Appeltjes was een puinzooi. George legde zijn kop op zijn voorpoten en staarde naar het plafond. Hij wist dat mensen een minderwaardig soort waren, maar hij stond steeds weer versteld van hun domheid. ‘Waarom?’ dacht hij. ‘Waarom kunnen ze niet zelf nadenken?’

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
Michelle
14/03/2021
0

ik vind het een super leuk en grappig boek. het gaat over een mama die het beu is om voor haar kinderen te zorgen en daarom doet ze aan yoga in plaats van eten maken en de was doen. 1 kind is nog redelijk slim en denkt om een hond in huis te nemen en die hond helpt hun om terug normaal te worden☺️? 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren