Cover van boek Gewoon Lisa
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2012 | 110 pagina's
ISBN: 9789045113104

Gewoon Lisa

Wanneer Lisa ontdekt dat haar buurvrouw problemen heeft met haar kat Wokkel, wil ze haar helpen. Wokkel is bang van het gips rond het been van zijn baasje en komt niet meer dicht bij haar. Lisa en haar vriendin Mimi bedenken een plan. Ze maken speciale postkaarten om de buurvrouw op te beuren, die ze versturen in naam van de kat. Maar ze raken in de problemen als Wokkel vermist wordt. Gelukkig krijgt Lisa hulp voor de zoektocht naar de verdwenen kat.

Lees een stukje

Toen ik naar huis moest om te eten hadden we nog steeds geen plan bedacht. Mimi trok zelfs haar Superhelden-T-shirt aan om inspiratie te krijgen. Inspiratie is iets wat helpt om een Goed Idee te krijgen...maar het kwam niet.
Ik heb geen Superheldenkleren. Niet eens een Superheldenonderbroek - en die wil ik zóóó graag! Ik zou hem aandoen om inspiratie te krijgen, en niemand zou het merken. Mama beweert dat ze altijd kijkt of er ergens Superheldenonderbroeken te koop zijn, maar dat ze heel moeilijk te vinden zijn. Ik vraag me af of ze wel goed zoekt!

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.25

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren