Cover van boek De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Holkema & Warendorf | 2019 | 144 pagina's
ISBN: 9789000364893
Dit boek staat in de lijst Sprookjes

De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes

In dit boek vind je 15 sprookjes terug, maar het zijn geen normale sprookjes... ze hebben allemaal een moderne twist! Over een computervrouwtje, een prinses met keuzestress, een geest met heimwee, een ridster die een prins bevrijdt, een heks met vliegangst, een koning die graag kikkerbilletjes eet… Bij elk sprookje heeft een andere illustrator tekeningen gemaakt.

Lees een stukje

Lang geleden, toen er nog in ieder dorp en elke stad een boekwinkel was, of soms zelfs twee, leefden er eens een papiervisvissertje en zijn vrouw. Papiervisjes zijn een plaag voor iedere boekhandelaar. Het zijn kleine, platte visjes, die je nauwelijks met het blote oog kunt zien. Ze leven van - hoe kan het ook anders - papier. Met hun scherpe tandjes vreten ze boeken aan tot er niets meer van over is dan een hoopje snippers. 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Emilia
31/03/2021
5

Ik vind het een leuk boek omdat er veel verschillende sprookjes in staan en ze zijn soms een beetje anders omdat er bijvoorbeeld twee koninginnen of twee koningen zijn. Of een prinses die verliefd is op een tuinjongen. 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren