Cover van boek De hondenuitlaatclub
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2014 | 135 pagina's
ISBN: 9789045116549

De hondenuitlaatclub

Gaby denkt dat ze zich gaat vervelen tijdens de zomervakantie. Maar dan komt haar nichtje Uiltje onverwachts logeren. Uiltje is goed in het verzinnen van plannetjes. Zij bedenkt dan ook dat ze hondenuitlaters moeten worden. Gaby is dol op honden, maar mag er geen houden. Dit lijkt dan ook de ideale oplossing. Ze krijgen te maken met verschillende honden en hun bijhorende eigenaars. Gaby geniet volop, maar als ze in het bos een achtergelaten hond vindt, moet ze samen met Uiltje een nieuw plan bedenken, want deze wil ze houden.

Lees een stukje

Gaby voelde zich geweldig. Het was gewoon zo heerlijk om als een echt baasje achter die kwispelende staarten aan over straat te lopen. Ze vond het niet eens erg dat de beesten deden alsof ze niet wisten wat 'zit' of 'foei' betekende en aan elke lantaarnpaal met oneindig geduld bleven staan snuffelen. Nee, Gaby had uren zo door kunnen wandelen.
Uiltje niet.
'Hé shit, die van mij wil de hele tijd in de plassen!' klaagde ze. 'Weet jij trouwens nog hoe ze heten?'
'Die rooie is geloof ik Caesar,' antwoordde Gaby. Zoals afgesproken had zij er twee genomen, maar de hondjes raakten steeds met hun lijnen in de knoop.
'En welke was Cato ook alweer?' vroeg Uiltje.
Gaby keek onzeker naar de drie kleurige worsten. 'Cato?' riep ze.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.26818
Kyara
12/10/2017
0

Dit is een leuk boek

kauwgomballenautomaa
06/10/2016
0

ik vind het een super leuk boek.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren