Cover van boek De allergrootste
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Pelckmans | 2022 | 598 pagina's
ISBN: 9789464290370

De allergrootste

Yu is zes en moet hard werken in het theehuis van Bai Bai, een echte pestkop. Ze wil zichzelf leren verdedigen en ze slaagt erin Peng, meester in de wushu van Lucht en Water, te overtuigen haar te trainen in de krijgskunst. Enkele jaren later wordt Yu ontvoerd door piraten, maar door haar vechtkunsten wordt ze deel van de bemanning.
Doorheen de jaren werkt ze zich op tot commandant van de grootste piratenvloot ooit, maar dat is niet zonder gevaar... Een mysterieuze vijand dreigt Yu en alle piraten voorgoed te vernietigen.

Een spannend avonturenverhaal in korte, dynamische hoofdstukken. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Ching Shih, die aan het hoofd stond van de grootste piratenvloot ooit.

 

 

Lees een stukje

De snelheid werd opgevoerd, de aanvallende en verdedigende zetten volgden elkaar zo snel op dat Yu niet langer Yu was, en alleen nog maar een lichaam in beweging was: ogen, oren, handen, voeten. Zwaard.
Ze had geen idee hoelang ze daar al aan het vechten was of wat er om haar heen gebeurde. Haar wereld bestond uit Gebroken Bot en verder niets.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.857145
4.9/5 7 stemmen
29/05/2024
5

Echt een GEWELDIG boek!!!

Odile
02/12/2023
5

Geweldig

Yang Jeongin
23/11/2023
5

I LOVE IT! 

Ella
24/09/2023
4

Het is een spannend, tof boek

💪

Wat vind JIJ?

Aantal sterren