Cover van boek Apollo
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Halewyck | 2017 | 380 pagina's
ISBN: 9789461317469

Apollo

Op het moment dat Jarne met zijn klasgenoten van het 2e middelbaar op sneeuwklassen in Oostenrijk is, vindt in België een staatsgreep plaats. Hoewel de meesten in het begin nog niet beseffen hoe ernstig de situatie is, wordt dit op de terugweg van sneeuwklassen al snel duidelijk. Plotsklaps verandert het leven drastisch: de kinderen krijgen een chip ingeplant, op elke straathoek zijn controles mogelijk, er wordt een klopjacht gehouden op iedereen die ‘anders’ is, … Het spannende begin van een trilogie!

Als je houdt van spanning, actie en een tikkeltje drama, dan is dit boek op jouw lijf geschreven! Het leest als een trein en op het einde blijf je eventjes gechoqueerd achter.

Lees een stukje

Mams zei niets en keek naar de bloemetjes op het tafelkleed. Ze had Jarne van jongs af aan geleerd dat hij nooit mocht aarzelen om een politieagent aan te spreken als hij hulp nodig had. Maar nu was alles opeens anders.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.6875
Dorcas
07/02/2023
5

Dit boek was geweldig 😍. De perfecte mix tussen avontuur, thriller en actie 

Jef
30/01/2023
5

Beste boek ooit!

Matteo De Broyer
20/09/2022
4

Een zeer interessant boek voor kinderen van het 3de tot 6 de middelbaar 

Lucas Gheeraert - OLVH Brugge
18/11/2020
4

Ik vond dit echt een mooi boek. het was echt een spannend boek want hij moest soms eens ontsnappen en missies doen voor een groep maar welke groep, dan ga je het boek moeten lezen. Ik vond het zelf jammer dat ik aan het einde van het boek was. Ik leefde ook mee met het personage en ik zou ook het tweede deel van het boek lezen PURGATORIUM. Het derde boek ook maar dat komt pas uit in 2021.

Tante Eva
24/10/2019
4

Lekker spannend maar ook griezelig actueel verhaal. 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren